Hollandse Vereniging voor Genealogie ‘Ons Voorgeslacht’

Opening nieuw verenigingscentrum in Delft

Opening nieuw verenigingscentrum in Delft

Vanaf zaterdag 14 januari 2017 is onze bibliotheek en leeszaal weer geopend. Maar nu wel op de nieuwe locatie aan de Rotterdamseweg 183c in Delft (postcode 2629 HD).

Met de auto
Vanaf de A13, afslag Delft-Zuid (TU), is de bereikbaarheid heel eenvoudig:

Onderaan de afslag gaat u naar links (Schoemakerstraat) en volgt u de bruine bordjes Royal Delft. U rijdt nu door de wijk Delft Technopolis; na 500 meter maakt de weg (Huismansingel) een bocht naar rechts, en wordt nu Heertjeslaan. Aan het einde van deze weg ziet u aan de rechterkant een oranjerood bakstenen gebouw. Dit is het Radex Innovation Centre, waarin ons verenigingscentrum zich bevindt.
U draait rechts de Rotterdamseweg op en na 10 meter weer naar rechts de toegangsweg in. Hierna rijdt u rechts om het gebouw heen en parkeert aan de achterkant naast de hellingbaan. Er staan ons ca. 90 vrije parkeerplaatsen ter beschikking.
U loopt de hellingbaan af (ca. 15 meter) en belt aan bij de deur. Binnen bevindt de ingang zich op slechts 3 meter van de toegangsdeur.

Per trein
Per trein is het verenigingscentrum het best te bereiken via station Delft-Zuid. Vanaf dit station gaat u de trap op en boven aangekomen linksaf het Kruithuispad af. Na 300 meter kruist dit pad het Rijn-Schiekanaal en gaat u vervolgens naar beneden. U bevindt zich nu op de Rotterdamseweg en loopt die af richting Rotterdam. Na iets meer dan 1 kilometer ziet u dan aan uw linkerhand het Radex-gebouw.

Binnen afzienbare tijd zal het openbaar vervoer in deze wijk sterk worden verbeterd d.m.v. een tramverbinding (300 meter) en busverbindingen.

Open Dag
Op zaterdag 21 januari 2017 houden wij tussen 13.00 en 17.00 uur een open dag. Deze dag is uitsluitend voor bezichtiging en verkoop van onze “dubbele” boeken. Iedereen is van harte welkom!

 

Namens het bestuur,

Mr. A.H.G. Verouden,
voorzitter