We zijn live!

14 oktober 2023

Sinds maandag 23 oktober zijn we live met onze nieuwe website. De komende dagen krijgen alle leden via een persoonlijke e-mail uitleg over hoe er moet worden ingelogd op de nieuwe site. Mocht u geen mail ontvangen dan hebben we helemaal geen e-mailadres van u of geen correct e-mailadres. Als dat het geval is, neem dan contact op met ict@onsvoorgeslacht.nl.

Onderdeel van de website is de “nieuwe HoGenDa”. Deze nieuwe databank biedt meer mogelijkheden en bevat ook veel meer bronnen. Uniek is dat de databank toegankelijk is via een zoekmachine, maar tegelijkertijd een catalogus is van al ons materiaal. Tijdens het zoeken kan er gericht door een deel van het materiaal gespit worden, of de resultaten kunnen naderhand verkleind worden door middel van filters. Voor alle zoekopties zie de uitleg in het Kenniscentrum.

Naast de huidige HoGenDa zijn alle OV-maandbladen en OV-publicaties, evenals alle documenten uit de Digitheek, opgenomen in de databank. Na de lancering van de eerste versie wordt de inhoud van de databank verder uitgebreid. O.a. met een flinke reeks documenten die de afgelopen 10 maanden is aangeboden.

Dat we spreken over een eerste versie, heeft ermee te maken dat er ook een tweede versie en wellicht derde versie komt. We hebben veel suggesties voor betering opgehaald uit de testfase en hebben nog meer functionaliteiten in onze gedachten, die we willen laten toevoegen.

Houd uw e-mail dus in de gaten.