Voor 1 euro een maand lang zoeken in meer dan 13.000 bronnen

1 december 2023

Word nu lid van Ons Voorgeslacht en geniet van een speciale aanbieding, Voor slechts €1 krijgt u toegang tot onze uitgebreide databases voor de rest van 2023. Vanaf 2024 profiteert u dan van alle voordelen van ons lidmaatschap tegen het reguliere contributiebedrag.

Wat biedt Ons Voorgeslacht? Exclusieve toegang tot onze genealogische databases, waar u uw stamboom kunt ontdekken en de verhalen van voorouders kunt verkennen. Ontdek ons maandblad met mooie artikelen en bronnen. Breng een bezoek aan ons verenigingscentrum waar u gelijkgestemden ontmoet en ervaringen uit kan wisselen.

Bovendien ondersteunt u met uw lidmaatschap onze vereniging en het behoud van onze collecties. Ons Voorgeslacht is een hechte gemeenschap van enthousiastelingen die streeft naar het bewaren van de erfgoedrijkdom van onze voorouders.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van de Hollandse Vereniging voor Genealogie Voorgeslacht! Ontdek uw roots, deel verhalen en creëer blijvende herinneringen. Word vandaag nog lid voor slechts €1 en duik in de fascinerende wereld van uw familiegeschiedenis.